به گزارش پایگاه اطلاع رسانی نهاد کتابخانه های عمومی کشور، ناریش آگرول امروز سه شنبه ۲۷ اردیبهشت در جمع شرکتکنندگان در همایش بینالمللی «طراحی و توسعه کتابخانههای عمومی؛ الگوها؛ تجربه ها و ایدهها» که به میزبانی شیراز برگزار می شود، عنوان کرد: تمدنهای هند و ایران رابطه نزدیکی با یکدیگر دارند و این مناسبتهای فرهنگی تاکنون ادامه داشته است.
وی اظهار کرد: تاثیر متقابل انسان و اطلاعات به میانجیگری فناوری نیاز دارد که در بطن این ارتباط، کاربر خود را نشان میدهد و این شخص نیازی به اطلاعات دارد که می تواند این اطلاعات را از دوستان، اطرافیان و یا از یک کتابخانه مرجع و یا گوشی های هوشمند دریافت کند.
وی بیان کرد: یک کتابخانه عمومی باید جایی باشد که برای همه و فارغ از هر رنگ پوست و مذهب رایگان باشد. چرا که سطح اطلاعات افراد را از طریق نشر مقالات افزایش می دهیم چرا که برای ما در دسترس قرار دادن اطلاعات آزاد بسیار مهم است.
اهداف کتابخانهها از دیگر موضوعاتی بود که آگرول به آن اشاره و بیان کرد: وظیفه ما این است تا بتوانیم حوزه علم اطلاعاتی را گسترش دهیم و نیازهای اطلاعاتی افراد را مرتفع کند و این استراتژی اهداف به ما کمک میکند تا بتوانیم مجموعه خود را گسترش بدهیم.
وی همچنین در خصوص دانش گفت: باید در دانش بتوانیم پیدا کردن شغل و شخصیسازی برند را انجام بدهیم که این اقدام اغلب بوسیله وبینارها و پادکست انجام میشود.
آگرول به موضوع نوآوری در کتابخانه ها اشاره کرد و گفت: در ابتدا این سؤال مطرح می شود که چرا به نوآوری در کتابخانه ها نیاز داریم؟ این در حالیست، ما در دورهای هستیم که با کمبود بودجه مواجهایم و بنابراین ما به نوآوری نیاز داریم تا خدمات خود را گسترش دهیم. از سوی دیگر در دوران پاندمی کرونا بایستی خدمات خود را با نوآوری بیشتر ارائه کنیم و اینکه چه مواردی را تغییر دهیم سؤالی است که باید قبل از طراحی یک موضوع و نوآوری بپرسیم.
او گفت: این دانش میتواند نتیجه خوبی را در ذهن ما ایجاد کند چراکه دانش مدیریتی تنها یک مرحله نیست و مراحل متصل به هم را دارد و بایستی با این روش آنها را با یکدیگر اتصال بدهیم تا به هدف سازی ما کمک کند.
آگرول همچنین اضافه کرد: ما نمیخواهیم دانش تنها در کتابخانهها بماند و باید یاد بگیریم که چگونه دانش عمومی را فرا بگیریم و چه مراحلی را تکامل کنیم.
ارسال نظر